Inge jobb

2010-10-26 @ 10:35:51

Ja de vart inge jobb i dag :( trist men i stället nu så ska jag ta ner tvätten och sen ska jag åka till min kära vän Jenny i Vällingby de är en bit men de kan de nog vara värt vem fan vill sitta hemma när man kan vara med Jenny :D så nu ska jag bara fixa mig sen ska jag åka till Jenny och träna ZUMBA de ska bli jätte skoj :D nä nu måste jag sätta lite fart så jag kommer i väg kram på er

Kommentarer

Postat av: Z A N D R A :)

sv: kul att du är med!

Jag publicerar vinnaren senare ikväll så kika in då :)

LYCKA TILL!

Postat av: jonas

Zumba?

vem fan går på något sånt, att man kommer i form av det? Rör man på sig regelbundet, dvs promenerar eller springer, eller bara rör lillfringret någon gång då och då så kommer man mer i form än sån skit..

Står desutom på deras reklam att man måste äta nyttigt och motionera på annat vis för att få resultat, och, hur kul är det och stå o hoppa framför en tv?

Postat av: Jenny Westerholm

Jonas; Om du hade läst Lindas blogg lite bättre så hade du sett att hon går på en speciell diet. Så i och med det borde Zumba hjälpa henne eller hur? Och i övrigt så rör man sig jävligt mycket där man dansar Zumba så det spelar nog ingen större roll om hon går på promenad eller dansar Zumba det ger samma resultat i slutändan i vilket fall som helst men skillnaden är att Zumba är roligare än det andra som man "borde" göra.



Jenny Westerholm

Postat av: jonas

Tycker ändå att det verkar vara onödigt att köpa något sådant som Zumba. Ännu ett exempel på hur pass lättlurade folk är att köpa grejer. I princip allt som säljs utav Tvins eller Tv-Shop är ju skit.. t.ex Abtronic, vilken blåst jävel går på att köpa en sådan? Det går att sälja allting, bara man har tillräckligt bra och tjatig reklam, så nappar alltid folk på det mest knäppa ändå..

och nej jag är inte bitter!!

Postat av: Jenny Westerholm

Men om det nu är så värdelöst, hur kommer det sig att vissa gym har Zumba pass? Och om man tycker att Zumba är roligt, varför inte köpa det så man kan göra det hemma?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback